Despre noi

Bine ai venit la scoala de soferi - AUTO MOTO BUCURESTI

Suntem o scoala de soferi dedicata categoriile A si B, cu soferi calificati si instructori auto-moto dedicati si competenti.

AUTO MOTO BUCURESTI – INSTRUCTORI PRICEPUTI SI PRIETENOSI

Instructorii nostri iti vor insufla placerea de a conduce, te vor ghida cu grija prin toate etapele necesare dobandirii abilitatii de a conduce. Fiecare candidat este unic. Instructorii nostri iti sunt alaturi in masina, cu calm si un strop de umor. Stim sa ne adaptam, indiferent ca esti un spirit aventurier, sau unul mai timid si usor stangaci. Impreuna putem reusi sa capeti incredere si siguranta ca poti conduce fara probleme si cu usurinta un automobil sau o motocicleta.

OBTINE CARNETUL DE CONDUCERE DIN PRIMA INCERCARE

Scoala AUTO MOTO BUCURESTI face lucrurile sa se intample in directia dorita de tine. Iti vom crea un program personalizat, astfel incat sa iti poti atinge obiectivul, obtinand permisul de conducere la timp. Programeaza-te acum si te vom sfatui cum sa-ti personalizezi programul adaptat la ”modul rapid si sigur”. Vei trece in conditii de siguranta de probele teoretice si practice ale unui examen auto sau moto, pentru ca te vei simti cu adevarat pregatit si gata sa „pornesti la drum”.